Payment Banner

Fulda зимни гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Fulda зимни гуми

Fulda е немски производител на гуми в рамките на Goodyear-Dunlop Group (тъй като 2009) който предлага своите продукти в целия свят. Компанията е основана през 1900 година и е продала първата гума през 1906 година. Fulda Kristall Control HP е един от най-добрите достъпни зимни гуми - заключение също, постигнато от "AutoBild" в техния тест на гуми през 2012. Нейните спирачни свойства на сняг са за предимство ADAC и "Auto Motor und Sport" Също така е отбелязано в няколко тестове на зимни гуми. Тайните които стоят зад нейния успех са специфични "Bubble-Blade" пакетни ламели, както и пълен-силициев смес на протектора. Гумите също се представят добре на суха настилка, и ниският си фактор на износване се поддава на един дълъг пробег. Друга област, в неговите резултати е икономия на гориво.

Спестете пари с Fulda зимни гуми

Kristall Montero 3 е втората Fulda зимна гума за редовни автомобили, с най-високи резултати на сняг и безопасно изпълнение на лед, сертифицирани в ADAC 2011 тест на зимни гуми. Тази гума също има изключителни резултати, когато става въпрос и с разхода на гориво, поради което тя е нашата препоръка за дългите и студени зимни месеци. Те са достъпни в нашия онлайн магазин barzgumve.com Оферта Fulda за джипове и off-road са Tramp 4x4 Yukon и Kristall 4x4. Безопасна работа на сняг и лед е от съществено значение при шофиране извън пътя, особено в места като високите планински проходи. Гуми Fulda могат да се справят в екстремни метеорологични условия - и всичко това с изключително съотношение цена / производителност. Поръчайте Вашите Fulda зимни гуми днеска от barzgumve.com и осигутире себе си с нашите безконкурентни оферти в посочените цени. Ние се обявяваме за отлично обслужване и добри съвети - една от нашите услуги е нашата голяма мрежа от партньори за монтаж, готови да инсталират вашите гуми.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more