Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Fulda летни гуми

Fulda летни гуми

Компания Fulda предлага гуми на немско високо качество. Основан през 1900 г., производител на гуми Fulda се разчита на дългогодишна и успешна история. От 1962, марката е част от производител на гуми Goodyear и предлага висококачествени гуми на много ниска цена. Успехът на компанията идва от новаторски дух и текущи изследвания и развитие.

Fulda летни гуми представляват Немска технология

С техните гуми, производителя се фокусира най-вече върху максимална безопасност и голям комфорт на шофиране. Fulda летни гуми предлагат оптимално сцепление и прецизно поведение върху всякакви повърхности и при всякакви метеорологични условия. Каналите на протектора са под ъгъл за да гарантират гладкото протичане, докато водни канали са далеч надеждно, ако бъдат ставени пред риска от аквапланинг. Следователно, Fulda летни гуми са идеалена симбиоза от:
  • Безопасността
  • Комфорта
  • Ефективността

Гарантирано висок пробег

Превозни средства ще вървят хиляди километри с Fulda летни гуми – с гарантирана безопасност по всяко време и на най-високите стандарти за качество. Независимо от скорост, гумите показват равномерно износване с ниско съпротивление при търкаляне. Запазена е горивна ефективност, с благодарение на иновативни технологии. Добре позната немска организация за контрол на качеството TÜV-Süd удостоверява високо качество на Fulda летни гуми през 2012 г.. Имате високи изисквания за летни гуми? Fulda ще Ви изпълни!