Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Зимни гуми Fortuna – повече сигурност и надеждност на ниски цени

Fortuna е марка предлагана от Делдо Аутобанден ,търговско дружество със седалище в Антверп ,Белгия. След 30годишния си опит в работа с частни марки, Deldo наистина показва умения в завладяването на днешния конкурентен пазар на гуми. Гумите Fortuna се произвеждат в Азия от 2005, и се възползват от появата на големи производствени мощности в региона и износа в голям брой страни по света.

Безопасното шофиране през зимния сезон изисква специални зимни гуми които остават напълно функционални при ниски температури. Летните гуми, даже и най-добрите, не показват такива особености при температури под 5°C. Както и да е , повечето шофьори намират покупката на нови премиум зимни гуми по-привлекателна отколкото купуване на гуми втора употреба.Тук идват предложенията за изгодните гуми ,като зимните гуми Fortuna и те са достъпни в barzgumve.com на изненадващо изгодни цени.

Насладете се на сезона със зимни гуми Fortuna на изгодни цени от barzgumve.com

Шофьорите ,които обръщат внимание на разходите и безопасността трябва да разгледат предлаганата от barzgumve.com Fortuna Winter. В размери от 175/75 R16 до 255/50 R19, модела Winter зимна гума с подобрения в съпротивлението при търкаляне в тежки условия. Каучуковата смес на гумата и дълбоката шарка осигуряват добро съпротивление на заледени пътища ,както и удобно шофиране на сухи пътища при ниски температури.

Поръчайте две или повече зимни гуми Fortuna от barzgumve.com, и ние ще ви ги доставим безплатно до адрес по ваш избор или до монтажен партньор близо до вас.