Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

00359 2 491 71 4600359 2 491 71 46

Зимни гуми Firestone

Уважаваната американска марка Firestone е истински класик, добре позната с участието си в ромнатичния период на шофирането – първите 500 състезания в Индианополис, през 1911, където колите направени от Firestone осъществяват успех и победа.Днес като част от Bridgestone фамилия, която в момента е най-големия производител на гуми, Firestone поддържа острите решения и модерните дизайни.Търсите ли отлични зимни гуми, на изгодни цени? Barzgumve.com ви предлага голям избор на интересни оферти , в това число и последните модели за зимния сезон на Firestone.

Стабилен перформанс в екстремни условия, с гуми Firestone от barzgumve.com

Моделите Winterhawk от Firestone предлагат пълна увереност в шофирането при зимни условия. Насладете се на успокояващото каране и разумните цени със Winterhawk 2 EVO и Winterhawk 2V EVO. Последния модел и актуално водещата зимна гума е Winterhawk 3, която е широко известна в авто пресата с балансираните зимни перформанси и отлично управление на заледени и мокри пътища и добър разход на гориво.

За лекотоварни автомобили и ванове, Firestone предлага Vanhawk Winter, дълготрайна и стабилна зимна гума в различни размери.С цел повишаване на товароносимоста модела предлага добро съпротивление на сняг и лед . Нека шофирането бъде още по-удобно със зимните гуми на Firestone от barzgumve.com. Най-добрите цени са при нас и ще ви доставим гумите безплатно ако поръчате най-малко две гуми ,според политиката ни за безплатна доставка!

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя