Payment Banner

Бъди подготвен:Целогодишни гуми FalkenМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Falken спортни гуми се ползват в множество състезания ,като легендарното 24 часово надпреварване в Nürburgring. Производителя събира полезни данни от опитите в състезанията ,които след това ползва в разработването на гумите за ежедневното шофиране. Целогодишните гуми Falken са разработени с цел осъществяване на шофиране на магистрали,предоставяйки високо качествено изпълнение с изключителен контрол при всички условия. Най-добрия пример е Euroall Season AS200. Това е екстремно подвижен продукт и е готов да се справи с най-различни и предизвикателни условия на пътя.Модела притежава широки бразди по дължина и ъглови напречни ламели, и по този начин отстраняването на водата и калта става по-лесно.За по-сигурно шофиране на мокри пътища, каучуковата смес осигурява отлична адхезия при всяка температура,а протектора ,от друга страна, поддържа доброто сцепление на сняг.

Защита от износване и вредните вещества

Целогодишните гуми на Falken имат вграден механизъм срещу износване за да удължат дълготрайността – все пак направени са да се ползват през цялата година – така че да не сменяте гумите за дълго време.В долния слой на гумата е сложено специално вещество което постепенно навлиза в по-горния слой ,с цел да защити гумата от вредните вещества в околната среда. Falken Euroall Season AS200 ,разбира се , има маркировка M + S – въпреки това,тази маркировка в днешното време не е достатъчна гаранция за изпълнение при зимни условия.По-важната маркировка е снежинка. С тази маркировка са обозначени гумите предлагащи подходящо управление на пътища покриени със сняг.Естествено, целогодишните гуми Falken имат тази маркировка.Тези гъвкави продукти са получили добра оценка и за ниското ниво на шум. Целогодишните гуми Falken са достъпни в нашия онлайн магазин в почти 30 различни размери,подходящи за повече видове автомобили.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more