Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Falken летни гуми

Falken летни гуми

Falken летни гуми предлагат не само голямо удоволствие от шофирането, но също така и безопасност и икономия на гориво в същото време. Независимо дали водачът предпочита спорт или спокойно шофиране, Falken разполага с лятна гума за всякакви очаквания.

Изпитани и проверени Falken Спортни гуми

Спортни гуми естествено изискват много прецизно управление балансирано с изключително висока степен на стабилност – Falken дава и повече от необходимо. Профилът на гумата, с дизайн с характеристични каналите по дължината могат да дадът на гумата особено голямо поведение при аквапланинг. Това позволява много динамично шофиране дори и на мокри пътища.

Високи технологии за летни условия

Качеството на Falken летни гуми постоянно се подобряват и оценяват. По-голям отпечатък осигурява перфектен контрол върху цялото превозно средство на всички повърхности и при всяка скорост. Профилът на смеса с помощта на полимери и въглерод, беше приет от състезателни стандарти. Перфектната комбинация за спортен стил на шофиране и намален риск от аквапланинг.

Удобни и икономични

Falken летни гуми предлагат най-доброто сцепление на мокри и сухи пътища. Със симетричен дизайн на профила и четири видни канали по дължината се гарантират постоянно оптимално придържане. Освен това, ниско съпротивление при търкаляне също допринася много приятно усещане при шофиране. Нисък потенциал на износване и дълга продължителност на живота също правят летни гуми Falken истински икономически победител.