Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Cooper зимни гуми

повече от 100 години опит в производството на гуми, Cooper е една от индустриите с най-уважаваните марки. С разнообразна гама от качествени продукти, които се предлагат, днес Cooper-овия каталог е по-изкушаващ от всякога. Качеството е ключова дума за характеристики на компанията и винаги можете да намерите гуми Cooper подходящи за вашите нужди на barzgumve.com- на много изгодни цени

За студения сезон, нашият онлайн магазин предлага разнообразие от Cooper зимни гуми за леки автомобили от всички размери, SUV и лекотоварни автомобили. Продуктова линия Weather-Master разполага с модели на икономични гуми за градски коли, комфортни гуми за семейни автомобили, високоскоростни гуми и 4x4 .

Осъществяване на вашата безопасност е приоритет, с Cooper зимни гуми на barzgumve.com

Cooper Weather-Master модели използват висококачествени материали, модерна шарка, както и 3D технология на грайфера, която осигурява абсолютна увереност в зимни условия. Cooper Weather-Master S/T2 and S/T3 са модели за компактни и средни автомобили, Weather-Master SA2 е проектиран специално, за да се справи със силата на високо-производителни автомобили, иWeather-Master WSC е идеален за SUV.

Специално за SUV и 4x4, Cooper Discoverer продуктова линия която гарантира сцепление и контрол при тежки зимни условия - подобрен силициев диоксид на протектора, по-добро сцепление с влажна повърхност . Discoverer M+S Sport и M+S2 са подходящи за SUV висока производителност, докато Discoverer M+S iе един много способен продукт, за оф-роуд превозни средства.

Поръчай сега Cooper зимни гуми на barzgumve.com, и използвайте се от нашите отлични цени и качествено обслужване на клиентите -като и безплатна доставка за поръчка над две гуми навсякъде в България