Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

00359 2 491 71 4600359 2 491 71 46

Всесезонни гуми Cooper

Подгответе се за всички условия с целогодишни гуми Copper

Компанията Cooper е американски производител на гуми с повече от един век опит в това поле , и е една от най-конкурентните и най-уважаваните по света . Компанията постоянно разработва нови технологии ,създавайки през това време гуми с високо качество в различни видове и размери .

Комбинирайки качествата на зимните winter и летните гуми, всесезонните гуми на Cooper са правилния избор за търсещите безопасност и ефикасност . Безопасността идва от високото съчетание на сухо и мокро сцепление комбинирано с отзивчива конструкция на гумата с цел осигуряване на висококачествено поведение , докато ефикасността идва от комбинацията на динамичното управление и контрол , и удобното шофиране и прогресивния дизайн. Всепризнатите модели от каталога на всесезонните гуми на Cooper са Cooper Zeon RS3-A, CS5 Ultra Touring, Lifeliner GLS, Trendsetter SE, итн.

Намерете подходящата всесезонна гума за вас от barzgumve.com. Тук можете да изберете и поръчате онлайн гуми от широката гама на размери и модели на много разумни цени.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя