Payment Banner

Cooper tselogodishniМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Подгответе се за всички условия с целогодишни гуми Copper

Компанията Cooper е американски производител на гуми с повече от един век опит в това поле , и е една от най-конкурентните и най-уважаваните по света . Компанията постоянно разработва нови технологии ,създавайки през това време гуми с високо качество в различни видове и размери .

Комбинирайки качествата на зимните winter и летните гуми, всесезонните гуми на Cooper са правилния избор за търсещите безопасност и ефикасност . Безопасността идва от високото съчетание на сухо и мокро сцепление комбинирано с отзивчива конструкция на гумата с цел осигуряване на висококачествено поведение , докато ефикасността идва от комбинацията на динамичното управление и контрол , и удобното шофиране и прогресивния дизайн. Всепризнатите модели от каталога на всесезонните гуми на Cooper са Cooper Zeon RS3-A, CS5 Ultra Touring, Lifeliner GLS, Trendsetter SE, итн.

Намерете подходящата всесезонна гума за вас от barzgumve.com. Тук можете да изберете и поръчате онлайн гуми от широката гама на размери и модели на много разумни цени.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

Shop rating
more