Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Continental зимни гуми

Подгответе се: Със Continental зимни гуми

Леденият сезон е при нас: Крайно време е за шофьорите да подготвят колите си за екстремни температури и ситуации! Лошо зрение, мокри пътища, минус градуса, сняг и поледица, са ""обичайните заподозрени"" през зимата.Ето защо е много важно да се търсят надеждни качества при преминаване от лятни към зимни гуми: Препоръчваме Continental зимни гуми – като ContiWinterContact гама!

Oстанете в безопасност благодарение на Continental зимни гуми специален модел!

Подобряване на спирачната сила върху заледени и мокри пътища са един от Continental зимни гуми признаци на качеството. Специалният режим на блокове и ламели води до изключителнo сцепление – разрязване на сняг много ефективно! Безопасност на зимни и хлъзгави пътища се подобри със зимни гуми от Continental поради силната им шарката: Влага няма шанс да се придържа към своя Continental зимна гума – намаляване на риска от аквапланинг е значителен. Дори и при груби пътни условия, предимствата са очевидни: Драстично подобрява пробег, отговорна работа с автомобила си дори и при висока скорост и къс спирачен път!

Continental зимни гуми: Дори и разпределение на налягане и по-ниско износване

Разработено от състоянието на най-съвременните експерти, Continental гуми за зима се кандидатира за по-дълги разстояния и страдат от по-малко износване: В съответствие скованост разпределение на налягането е от полза и ефективност в цялата контактна площ между всека Continental зимна и на земята - за да ви държат на пътя!

Постоянно развитие на Continental

Развитието на гуми и по-специално Continental зимни гуми на ContiWinterContact диапазон е един непрекъснат процес. Поглеждайки назад на дългогодишен опит и последователна изследователска и развойна дейност, може да гарантира максимален комфорт и безопасност с Continental зимни гуми – без значение колко силен студения сезон получава! Компанията поставя непрекъснати усилия в подобряване на съществуващите състави и материали за Continental зимни гуми с една цел в ума: За да Ви предложи най-добри продукти за безопасни пътувания дори при тежки условия, като Continental ContiWinterContact TS 850!

Просто най-добрите: Continental зимни гуми имат висока оценка в класацията и тестове

Глобално приетите кола и списания тестват редовно качеството върху зимни гуми . Зимни гуми на Continental продължават да убедят критиците: превъзходните резултати от изпитвания и ревюта, година след година говорят за себе си!

Цяла гама от качествени гуми от Continental

Continental ContiWinterContact не е само набор от изключително надеждно качество гуми на Continental. Зимните гуми са изправени пред различни предизвикателства от гумите за по-топлите сезони. За летните изисквания, Проверете:
  • ContiEcoContact
  • ContiSportContact
  • ContiPremiumContact
Всеки път, когато търсите за върховно качество да отговарят дори на най-високите стандарти, вземете автомобилни гуми на Continental. Автомобилни гуми, като световен лидер в индустрията са нашата препоръка, когато вие не бихте искали да поемате рискове по отношение на сигурност и комфорт - особено през зимата!