Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Continental летни гуми

Първокласно шофиране с Continental летни гуми

Continental летни гуми отдавна са сред водещите продукти, когато става въпрос за сигурност и комфорт. Освен това, производителят се фокусира върху екологичните аспекти при разработването на лятни и зимни гуми. Това показва силен пробег, както и ниско съпротивление при търкаляне, което води до по-нисък разход на гориво, и по този начин значително намаляване на емисиите на CO2.

Continental е водеща на пазара в първоначално оборудване на автомобила

Много производители на автомобили в света разчитат качеството на Continental летни гуми, и първоначално създаване на автомобили. Всяка четвърта кола оставяйки поточна линия днес се движи с летни гуми на Continental. Те напълно убеди с голяма трайност, гладка работа свойства и дълъг пробег. Не е изненада, че много собственици на автомобили отиват за високи качествени летни гуми Continental при смяна на износени гуми.

Иновативна технология и развитие

Производителите и собствениците на автомобили, така ценят тайни на производството и експертиза, която отива в всеки автомобилни гуми Continental. Continental летни гуми непрекъснато вдигнат летвата, когато става въпрос за работа и комфорт по време на шофиране. В съответствие научноизследователска и развойна дейност води до летни гуми които се справят перфектно с опасни рискове нааквапланинг. Освен това, Continental успя да намали загубата на гумите на сцепление до минимум.

Убедителни рецензенти: Continental летни гуми

През последните няколко години, Continental работи усилено за своите продукти и техническо предимство. Това показва, особено в резултатите в списание за изпитване.Continental летни гуми редовно печелят топ разположения. През 2012 г. германското издание ""auto motor und sport"" удостоверява, че летни гуми от Continental идват с отличен и безопасен път, минимум натоварване трансфер, ниско съпротивление при търкаляне и чудесни свойства на аквапланинг. Най-високи оценки за летни гуми Continental са издадени от германското списание ""Firmenwagen"".

Continental летни гуми: Перфектно за луксозни автомобили

С гама ContiPremiumContact, Continental разработи летни гуми, проектирани специално за нуждите на професионални шофьори. При влажни условия на уникален модел канал създава намаляване на риска от аквапланинг. Независимо от атмосферните условия, безопасно се пътува с гуми Continental!