Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Bridgestone зимни гуми

Безопасно шофиране през зимата – с Bridgestone зимни гуми

Както небето посивява през есента и зимата, важно е на водача да инвестира в отлични зимни гуми за да бъдат безопасни. Ние препоръчваме да проверите Bridgestone зимни гуми: От 1931. година, най-високото и качество е основата на разработването и производстото на зимни гуми Bridgestone. Компанията имат иновативни решения, които пазят Вас и Вашата безопасност, дори и най-лошите зимни условия.

Bridgestone – за отлично сцепление при всички условия на времето

Bridgestone зимни гуми са разработени да имат отлични перформанси дори и през тежки условия в Скандинавия. Поради това, гуми ще Ви държа в контрол и по пътя, когато надеждна работа е от решаващо значение. По време на изледвания и развитие гуми бяха тестирани на тежки зимни условия. Bridgestone непрекъснато тества зимни гуми и постая всички усилия да ги подобри. Основен фокус е на обработка и контрол на автомобила – във всеки момент!

Bridgestone зимни гуми са оценени с висока класация

Bridgestone е доказал отново че състоянието на най-новите технологии и безопасността на пътници са същина на развитие на продукти. Компания постоянно превъзхожда – която се показва всяко ново поколение на гуми. Премиум гуми от Японски производител ще издръжат и най-трудни метеорологични зимни условия. Независимо дали пътищата са мокри или заснежени – Bridgestone зимни гуми ви държат на пъта!

Иновативна технология за допълнителна сигурност

Bridgestone зимни гуми са оборудвани с високофункционална технология. Дори и по най-трудни условия, подобрено сцепление и контакт с настилка ви държи в безопасност. Ползи на шофьорите са надежна работа и стабилност през зимни условия, всичко поради допълнителна твърдостта на блокчетата. За да се осигури отлични характеристики и безопасността, въпреки мокра настилка и висок ниво на влага, последното поколение на Bridgestone гуми с нова каучукова смес на протектора имат по-висок ниво на силиций доксид. Освен това, много опит и най-новите технологии влиза във всяка Bridgestone гума за да се гарантира намаляване на гума.

Bridgestone зимни гуми убедят трудни тестове

Много автомобилни, мотоциклетни и спортни магазини, сщто както и Немски Автомобилни Клуб ADAC редовно тества продукти. Характеристики на Bridgestone зимни гуми бяха отлични. Като резултат, Японска компания е взела най-добра позиция. Класиране също потвърди репутацията на Bridgestone зимни гуми като надеждна многофункционална гума. Всички гуми убедят с отлични резултати сред всички предизвикателства – дори и когато е сняг или лед.

Bridgestone зимни гуми: Отлично качеството по разумни цени

Bridgestone зимни гуми са взели най-добри резултати по тестове и рангиране, така че гуми са в най-висока конкуренция по цената. Bridgestone са гуми с достъпна цена, с високо качеството и надеждност. Независимо дали са пътища мокри или заледени, Bridgestone зимни гуми дават на колата оптимално сцеплението, дълг живот, безопасно пътуване и 100 процентно изпълнение – при различни условия.