Payment Banner

Barum летни гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Barum летни гуми

Чешки произведител на гуми Barum е част от германската Continental група от 1993 г. насам. Лтни гуми Barum са разработени с предвид на ефективност.

Най-доброто удоволствие от шофирането и ефективност

Barum летни гуми подложи на постоянни изследвания и постоянно се подобряват с нова, иновативна технология. Компанията се възползва особено от партньорството им с Continental. Например, предприемачите успяха да подобрят водна дисперсия при аквапланинг с нова смес на протектора и модел. Освен това добро сцепление на мокри пътища и къс спирачният път.

Перфектни летни гуми за малки и среден клас автомобили

Barum летни гуми с диапазон "Brillantis" са специално разработени за малки и средни клас на автомобили. Специално съединение на протектора гарантира перфектно сцепление и голяма стабилност при завиване. Това допринася за по-голям комфорт на шофиране и по-малка консумация на гориво.

Убедителни отзиви на тестове

Германското списание "Gute Fahrt" удостоверява Барум летни гуми с добро качество, както и марка на достъпна цена. През 2012 г. гумата спечели позитивни отзиви за добро управление и балансирано поведение на мокри пътища. Положително приета сила на шофиране при аквапланинг, както и комфорт и нисък шум при шофиране

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more