Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Barum летни гуми

Barum летни гуми

Чешки произведител на гуми Barum е част от германската Continental група от 1993 г. насам. Лтни гуми Barum са разработени с предвид на ефективност.

Най-доброто удоволствие от шофирането и ефективност

Barum летни гуми подложи на постоянни изследвания и постоянно се подобряват с нова, иновативна технология. Компанията се възползва особено от партньорството им с Continental. Например, предприемачите успяха да подобрят водна дисперсия при аквапланинг с нова смес на протектора и модел. Освен това добро сцепление на мокри пътища и къс спирачният път.

Перфектни летни гуми за малки и среден клас автомобили

Barum летни гуми с диапазон "Brillantis" са специално разработени за малки и средни клас на автомобили. Специално съединение на протектора гарантира перфектно сцепление и голяма стабилност при завиване. Това допринася за по-голям комфорт на шофиране и по-малка консумация на гориво.

Убедителни отзиви на тестове

Германското списание "Gute Fahrt" удостоверява Барум летни гуми с добро качество, както и марка на достъпна цена. През 2012 г. гумата спечели позитивни отзиви за добро управление и балансирано поведение на мокри пътища. Положително приета сила на шофиране при аквапланинг, както и комфорт и нисък шум при шофиране

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя