Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Anvelope pentru BMW-M

Търсене по лек автомобил:
Възможно е да не сме приели всички автомобили, със сигурност има машинописни грешки в целия списък. Моля да ни информирате, ако сте намерили такава или ако не сте намерили Вашия автомобил.
Възникна грешка , моля опитайте търсенето по-късно.
Няма резултат от търсенето.
Избор на джанта

Марка:
Серия на модела:
Година на производство / тип:
Серия / Версия:

BMW M GmbH este o firma subsidiara a producatorului de masini BMW, fiind responsabila pentru dezvoltarea si productia de modele modificate ale masinilor BMW. BMW M, cunoscut si sub numele de M-Technik sau pur si simplu "M" (pentru Motorsport) a fost creat initial pentru a facilita dezvoltarea programului de masini pentru curse BMW - acesta fiind de un real succes in anii '60 – '70. Modelele create sub marca "M" poseda diverse modificari: motoare modificate, transmisii, suspensii, tuning interior si exterior, modificari de aerodinamica. Toate modelele BMW-M sunt testate si reglementate de catre BMW GmbH - testele au loc pe circuitul de curse Nurburgring din Germania.

Pentru modelul BMW M Coupe va recomandam anvelope in dimensiunile 225/45-17 pentru fata si 245/40-17 pentru axa spate. BMW M3 vine echipat cu anvelope standard in dimensiunile 225/45-17 (fata) si 245/40-17 (spate). In cazul in care detineti un BMW M5 va puteti echipa masina cu urmatoarele dimensiuni de anvelope:
    265/40-19 (XL)
    265/35-20 (XL) - pentru axa fata
si
    295/35-19 (XL)
    295/30-20 (XL) - pentru axa spate.

Anvelope performante pentru BMW-M

Pentru a fi siguri ce cauciucuri puteti utiliza pentru modelul dumneavoastra BMW-M este indicat sa consultati cartea de identitate respectiv certificatul de inmatriculare al vehiculului. Cauciucuridirect.ro va ofera o gama variata de anvelope, la cele mai bune preturi disponibile - livrarea gratuita pentru comenzi mai mari de doua anvelope comandate.

Profitati acum, echipati-va autovehiculul BMW-M cu anvelopele potrivite!
Имате ли въпроси?
С удоволствие ще Ви помогнем да намерите правилната гума за Вашия автомобил.