Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Зимни гуми BF Goodrich

Многоуважавания производител на гуми ,най-стария американски бранд остава и в днешните дни остава иновативен и приключенски . През историята си , BF Goodrich гумите имат голяма роля като преминават Америка с първия автомобил през 1903,преминават Атлантика за първ път с Чарлс Линберг през 1927, и даже са били и в космоса с космическата совалка през 1977.

Днес като част от фамилията на Michelin , BF Goodrich остават вечни пионири. Технологичната и паричната подкрепа на френския гигант е подтикнала BF Goodrich към нови усилия – и в нищо не се отразява техния дух на проучване и преодоляване отколкото взимната серия на продуктите им .

Защото качеството е най-добрата гаранция за безопасност

Зимния сезон прави летните гуми неефективни, и условията на пътя през зимата са изключително непредвидими. Зимните гуми BF Goodrich са направени за да могат да се справят с тези уловия и да предоставят постоянно и сигурно поведение на зимни пътни настилки. Специалната смес осигурява на гумата ефективност при ниски температури , докато дълбочината на протектора и комплесния дизайн с много канали и ръбчета генерира достатъчно сцепление за да се движите безопасно по хлъзгави пътища .

Модела BF Goodrich Winter Slalom KSI осигурява устойчиво поведение и подходящи характеристики в управлението в предизвикателни уловия , особено на лед и заснежени пътища. Разполага с микропори които повишават сцеплението и широки канали върху протектора за да осигури безопасност при високи скорости на магистралите .Преназначен за лекотоварни автомобили, модела BF Goodrich Activan Winter улеснява управлението на автомобила в тежки климатични условия .

Купете сега BF Goodrich зимни гуми от нашия онлайн магазин и ние ще ви доставим на посочен от вас адрес – доставката е безплатна при поръчка на две и повече гуми. Купете от barzgumve.comи възползвайте се от помоща на сервизното обслужване .

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя