Payment Banner

Поръчай онлайн зимни гуми BF Goodrich от barzgumve.com. Представяме ви най-големия избор на конкурентни цени – поръчай онлайн сега !Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Многоуважавания производител на гуми ,най-стария американски бранд остава и в днешните дни остава иновативен и приключенски . През историята си , BF Goodrich гумите имат голяма роля като преминават Америка с първия автомобил през 1903,преминават Атлантика за първ път с Чарлс Линберг през 1927, и даже са били и в космоса с космическата совалка през 1977.

Днес като част от фамилията на Michelin , BF Goodrich остават вечни пионири. Технологичната и паричната подкрепа на френския гигант е подтикнала BF Goodrich към нови усилия – и в нищо не се отразява техния дух на проучване и преодоляване отколкото взимната серия на продуктите им .

Защото качеството е най-добрата гаранция за безопасност

Зимния сезон прави летните гуми неефективни, и условията на пътя през зимата са изключително непредвидими. Зимните гуми BF Goodrich са направени за да могат да се справят с тези уловия и да предоставят постоянно и сигурно поведение на зимни пътни настилки. Специалната смес осигурява на гумата ефективност при ниски температури , докато дълбочината на протектора и комплесния дизайн с много канали и ръбчета генерира достатъчно сцепление за да се движите безопасно по хлъзгави пътища .

Модела BF Goodrich Winter Slalom KSI осигурява устойчиво поведение и подходящи характеристики в управлението в предизвикателни уловия , особено на лед и заснежени пътища. Разполага с микропори които повишават сцеплението и широки канали върху протектора за да осигури безопасност при високи скорости на магистралите .Преназначен за лекотоварни автомобили, модела BF Goodrich Activan Winter улеснява управлението на автомобила в тежки климатични условия .

Купете сега BF Goodrich зимни гуми от нашия онлайн магазин и ние ще ви доставим на посочен от вас адрес – доставката е безплатна при поръчка на две и повече гуми. Купете от barzgumve.comи възползвайте се от помоща на сервизното обслужване .

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

Clients opinions

Shop rating
more