Payment Banner

Atturo летни гуми за автомобилМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Случва се че вашия джип или лекотоварен камион някой път ви отвежда офроуд ,но по-голяма част от шофирането е по гладък асфалт. Специално през лятото ,когато вероятността да се сблъскате с дъждовно време е малка,колите ви се нуждаят от гуми които имат добри характеистики за гладки пътища.Днес,модерните джипове и спортни камиони ползват повече нископрофилни гуми ориентирани към шофиране на магистрала отколкото масивните гуми като тракторни за калните пътища.

Модела Atturo Az850 е направен по начин който изпълнява условията на модерното и цивилизовано шофиране.Подобрението в каучуковата смес и нископрофилния и асиметричен дизайн са насочени към комфорт и добро сцепление на гладък път.Намаленото съпротивление при търкаляне произвежда по-ниско ниво на шум и подобрено спестяване на гориво.От друга страна,подобрението в топлинното разсейване при високи скорости осигурява по-добър контрол и дълготрайност на гумата.

Добри и изгодни маратонки за вашия джип

Като алтернатива ,може да харесате и Atturo Az800, изгодна гума с изключително висока ефективност за джипове и спортни камиони с голяма мощност. Произведени в Тайван Atturo като частна марка от реномирания Federal, създадени са да отговарят на строгите стандарти за качество. За останалите продукти, Atturo предлага 3 години гаранция за материалните дефекти и дефекти в производството.

През лятото, barzgumve.com ви предлага изключително изгодни Atturo гуми за джипове и лекотоварни камиони. Предлагаме ви и безплатна доставка в България ,както и повече опции за заплащане което прави покупката още по-удобна. Възползвайте се от предложенията и поръчайте качество на насравними цени!

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more