Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Atturo летни гуми за автомобил

Случва се че вашия джип или лекотоварен камион някой път ви отвежда офроуд ,но по-голяма част от шофирането е по гладък асфалт. Специално през лятото ,когато вероятността да се сблъскате с дъждовно време е малка,колите ви се нуждаят от гуми които имат добри характеистики за гладки пътища.Днес,модерните джипове и спортни камиони ползват повече нископрофилни гуми ориентирани към шофиране на магистрала отколкото масивните гуми като тракторни за калните пътища.

Модела Atturo Az850 е направен по начин който изпълнява условията на модерното и цивилизовано шофиране.Подобрението в каучуковата смес и нископрофилния и асиметричен дизайн са насочени към комфорт и добро сцепление на гладък път.Намаленото съпротивление при търкаляне произвежда по-ниско ниво на шум и подобрено спестяване на гориво.От друга страна,подобрението в топлинното разсейване при високи скорости осигурява по-добър контрол и дълготрайност на гумата.

Добри и изгодни маратонки за вашия джип

Като алтернатива ,може да харесате и Atturo Az800, изгодна гума с изключително висока ефективност за джипове и спортни камиони с голяма мощност. Произведени в Тайван Atturo като частна марка от реномирания Federal, създадени са да отговарят на строгите стандарти за качество. За останалите продукти, Atturo предлага 3 години гаранция за материалните дефекти и дефекти в производството.

През лятото, barzgumve.com ви предлага изключително изгодни Atturo гуми за джипове и лекотоварни камиони. Предлагаме ви и безплатна доставка в България ,както и повече опции за заплащане което прави покупката още по-удобна. Възползвайте се от предложенията и поръчайте качество на насравними цени!

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя