Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Слънчеви дни, с Apollo летни гуми

Вече наред години ,индийския производител на гуми Apollo показва навлизането на пазара. Не задоволявайки се с качеството което притежават гумите и ниските цени, Apollo постоянно развива възможностите за успех с напреднали технологии. Компанията притежава и няколко други марки,в това число и марките с репутации като Vredestein and Maloya '“ .

Както се очаква от всеки сериозен производител, Apollo предлага и летни гуми за всички превозни средства. Създадени за да запазват сигурност .комфорт и ефективност при сухи и мокри условия, Apollo летни гуми имат специална смес за добро сцепление на пътя. Модела е специално създаден за да осигури подходящо премахване на водата.

Новата звезда на хоризонта '™ Обявена е в германския Auto Bild магазин позовавайки се на успехите на Apollo Amazer 3G по времето на тестването на летните гуми. Този изключително добър продукт показва добри оценки при сухи и мокри условия, както и спестяването на гориво. Модела без вътрешна гума е категоризирана като туринг летна гума. Apollo Amazer 3G е достъпна в различни размери за да предостави избор на повече автомобили.

От barzgumve.com,имате възможност за покупка на най-добре представените Apollo '˜летни гуми'™ на непоразими цени. Направете покупка за две или повече гуми и ние ще ви доставим гумите безплатно. Щракнете върху '˜Намиране на монтажен партньор'™ за да намерите автосервиз близо до вас и ние ще ви доставим новите Apollo летни гуми директно до тях за монтаж.