Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Зимни гуми Anlas – истинско предизвикателство!

Anlasса известни по производството на някои от най-добрите всесезонни гуми за мотоциклети и скутери и нашия онлайн магазин ви представя с гордост гумите им на изгодни цени.Ползването на мотоциклет през зимния сезон изисква специално оборудване – основно,много добри зимни гуми . Безопасно ефективно сцепление при ниски температури може да се окаже проблемно за нормалната каучукова смес и поради тази причина непбходими са по-агресивни дизайни на протектора за да оптимизират сцеплението на хлъзгавите повърхности.

В barzgumve.com, винаги ще намерите подходящите Anlas зимни гуми за вашия мотоциклет , скутер или мотопед , и по този начин карането на вашия мотоциклет ще представлява целогодишно удоволствие и при най-предизвикателните зимни условия.Това което ще ви убеди са отличните цени и широката гама предложения затова разгледайте нашия каталог още сега или ползвайте търсенето на страницата ни за да намерите гумите които ви интересуват .

Гумите които ви предпазват

Някои от най-интересните модели произведени от Anlas са предназначени за предимно за мотопеди и скутери. Модела NR 50 е агресивна мотопед гума с дълбок протектор и силно профилирани канали които генерират значително добро сцепление при тежки условия.

Импресивни модели са и MB-81 и SC-500,както и новия MB-458 Wintergrip. Тези модели са идеални за движение на различни видове скутери при различни условия сняг, дъжд , кал , а протектора с дълбоки ръбове и назъбени блокове може да се справи с лед , мокрота и други хлъзгави повърхности.

Купете две или повече зимни гуми Anlas от нашия онлайн магазин и ние ще ви доставим безплатно. Ние ви предоставяме най-добрите продукти на най-добри цени , и затова разгледайте предложенията ни още сега и иберете вашите гуми .