Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

00359 2 491 71 4600359 2 491 71 46

Aeolus зимни гуми

Aeolus зимни гуми предлагат сигурност и комфорт при температури под 5°C.Варианти на различни модели са достъпни на отлични цени.Различни размери дават възможност да бъдат приспособени на нуждите ви и нашето търсене в страницата ви предлага да намерите подходящия размер.

Съществуващия избор на Aeolus предлага сигурност при искушаващи условия гарантирайки по-приятно зимно преживяване.Защо да рискувате купуване на несигурни гуми втора употреба ,когато имате възможност за покупка на чисто нови зимни гуми на много разумни цени? Вземете в предвид предложението ни.

Печеливш начин на сигурно шофиране

Гумите Aeolus SnowAce AW 02 са зимни гуми ,които ще ви държат мобилни по всяко време. V-образния грайфер осигурява устойчивост на сняг и лед ,осигурявайки добро сцепление за леки камиони в града или извън него. Гумите Aeolus SnowAce AW 03 са подходящи за леки и лекотоварни автомобили и техната смес и многобройните ръбове осигуряват безопасния контрол и добро спиране върху сняг.

barzgumve.com предлагат Aeolus зимни гуми на несравними цени както и отлично обслужване на клиентите при покупка. Доставката е безплатна за всички поръчки направени за две и повече гуми. Нашата мрежа на монтажни партньори е на расположение на всеки. Поръчайте още днес от нашия онлайн магазин!

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя