Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

00359 2 491 71 4600359 2 491 71 46

Achilles целогодишни гуми

Модерните целогодишни гуми, като Vredestein Quatrac 3, Goodyear Vector 4Seasons, и Hankook Optimo 4S могат да се определят като “оптимизирани мокри” зимни гуми . Всичките имат маркировка '˜M+S' (Mud&Snow), като зимните гуми. Тези които имат маркировка '˜M+S' и снежинка са определени като най-подходящите в категорията им.

Achilles целогодишни гуми представляват комбинирани изисквания на летни и зимни гуми. Производителя е направил много усилия за да осигури подходящ комфорт и сигурност ,които гумите предлагат.

Изгодна приспособимост

Achilles целогодишни гуми осигуряват до 90 % изпълненията на летните гуми на мокро и сухо, едновременно изпълнявайки 90 % от добрите реакции на зимните гуми на сняг и ниските температури. Като се вземат в предвид променящите се климатични условия , и повечето дъжд и сняг на пътя , целогодишните гуми могат да изиграят голяма роля при тези условия. Те са дизайнирани да бъдат гъвкави и отговарят на променящите се условия.

barzgumve.com предлага най-широка гама от различни модели гуми за автомобили - леки,лекотоварни автомобили, SUV, и леки камиони. Achilles целогодишни гуми имат добър контрол при всички условия и предлагат се на разумни цени . Гумите идват с модерни допълнения като подобрена каучукова смес и повече диагонални канали в грайфера ,по-ефективни в испомпването на водата от гумата.

На barzgumve.com, имате възможност за покупка на Achilles целогодишни гуми на най-изгодни цени. Улеснете покупката и възползвайте се напълно от бързата ни доставка и голямата мрежа на монтажни партньори.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя