Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Accelera летни гуми

ако търсите нови летни гуми предлагащи безопасност и ефикасност без сериозно изчерпване на бюджета ви, barzgumve.com ви предлага евтини Accelera гуми за вашия автомобил. Предлагат се в различни размери и модели и лесно ще изберете отговарящия на нуждите ви.

Най-успешните Accelera летни гуми са Alpha, Beta, PHI, и Iota модели. Accelera Alpha са спортни гуми за леки автомобили, налични в размери от 14 до 18 цола (диаметър на джанта). Като алтернатива, изберете Accelera PHI; този модел също се класира като спортен и предлага се с вътрешни диаметри от 16 до 20 цола. Дизайнът на протектора акцентира върху бързите управляващи реакции и финеси в завой '“ осигурявайки изключително добро сцепление и реагиране на шофьора в тази категория,особено на сухи настилки.

Заплатете малко за много

Ако предпочитате по-практично и спокойно шофиране,предлагат се и туринг летни гуми на тази марка.Гумите от тези модели са направени за по -ниско сцепление,но по-икономични и комфортни. Популярните Accelera Beta са добре класирани за постоянно , всекидневно шофиране при всички условия , и осигуряват добра икономичност на горивото и устойчивост при мокри условия;това може да са най-подходящите гуми за притежаващите леки и лекотоварни автомобили. Ако сте със SUV, може би ще ви се стори привлекателна цената и качеството на Accelera Iota. Каквото и да изберете,поръчката е лесна ,предлагаме помощ при процеса на поръчка и несравними цени. Поръчайте сега от barzgumve.com, и използвайте предимствата за колата и бюджета ви.