100 процента удоволствие от шофирането с летни гуми PirelliМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

100 процента удоволствие от шофирането с летни гуми Pirelli

Pirelli летни гуми са известни с безкомпромисното си представяне при всички пътни настилки. Pirelli е един доставчик на гуми за World Rally Championship (WRC). Разбира се, производителя на гумата предлага и продукти със специална комбинация от технически нововъведения, максимална безопасност и голяма работа извън хиподрума. С повече от 100 години опит, Pirelli е успял да произвежда перфектни летни гуми за всяко превозно средство и търсенето - отново и отново.

Изключителна безопасност с Pirelli летни гуми

Летни гуми Pirelli с безопасността на протектора и гаранция по време на шофиране, както и къс спирачен път. Уникалната каучукова смес осигурява лятна гума Pirelli и поддържа своята твърдост дори когато са изложени на високи температури. Безопасно шофиране е в основата, особено при шофиране с висока скорост. На мокри пътища,разпръскването на водата се подсилва и от уникална шарка Pirelli летни гуми. A търкаляне на гумите Pirelli имат отличен контакт със земята благодарение на каналите на протектора. Има постоянно чудесно управление на пътя!

Силни спортни резултати с Pirelli летни гуми

Летни гуми от Pirelli са перфектна комбинация от страст и технологиите. Независимо от климатичните условия и пътната настилка, гумите гарантират динамично и балансирано управление. Оптимален контрол над посоката е само една от наред с много изключителни характеристики вземане за комфортно и удобно шофиране. Ниско съпротивление на търкаляне и нисък степен на износване води до нисък разход на гориво, както и издържливост и дълъг живот. Когато изберете Pirelli летни гуми, ще получите високо испълнение което отговаря на всички нужди за безопасността.

Отлични оценки за Pirelli летни гуми

Тестове на германското списание “auto-motor-und-sport" са оценили Pirelli летни гуми с най-високи оценки. Основен фактор е тяхното изключително сцепление при суха настилка, ниско съпротивление при търкаляне и добро спиране, както и директно и динамично поведение на пътя. Германското списание “Autobild" препоръчва летни гуми от Pirelli. По време на теста, те показаха, че са добре балансирани, с ниско съпротивление при търкаляне и изненадващо добри качества при шофиране през кал.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

Clients opinions

Customer rating
more