Зимни гуми Jinyu – здрави , сигурни, изгодниМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Jinyu е китайска марка, която се радва на нарастващ успех на пазара , благодарение на способността си да предоставя надеждни продукти, изцяло съобразени с европейските стандарти за качество и сигурност. Понеже е инвестирал значителни средства в своите конструктивни и производствени съоръжения, Jinyu е успял да се превърне в сериозен актьор на сцената на икономиката на резервни части през последните години, като предлага разнообразна гама от продукти на отлични цени.

Нов комплект зимни гуми може да бъде скъп и много шофьори търсят рентабилни решения. Но използвайки летни гуми когато температурите паднат под 5°C, е опасно, дори и в сухо и гуми втора употреба, често са ненадеждни. Barzgumve.com ви предлага на достъпни цени Jinyu зимни гуми, които ви позволяват да се наслаждавате на адекватна безопасност в трудни зимни условия.

Зимна безопаснот за по-малко отколкото си мислите

За сигурна, икономически ефективно шофиране при ниски температури, нашият онлайн магазин ви препоръчва Jinyu YW51. Предлага се в различни размери, вариращи от 165/70 R13 до 225/60 R16, този модел е подходящ за малки градски коли, компактни автомобили, и средни пътнически автомобили. Специална силика каучукова смес поддържа оптимална функционалност при ниски температури, а дизайнът на протектора осигурява ефективно вода, сняг, дъжд и евакуация за адекватно сцепление на хлъзгави повърхности.

Поръчай най-малко две Jinyu зимни гуми от barzgumve.com, и ние ще ги доставим безплатно на посочен от вас адрес! Нашите налични методи на плащане са лесни и безопасни, включително популярните като Paypal, кредитна карта, по банков път и с наложен платеж.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

Clients opinions

Customer rating
more