За безопасността – Зимни гуми FirestoneМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Уважаваната американска марка Firestone е истински класик, добре позната с участието си в ромнатичния период на шофирането – първите 500 състезания в Индианополис, през 1911, където колите направени от Firestone осъществяват успех и победа.Днес като част от Bridgestone фамилия, която в момента е най-големия производител на гуми, Firestone поддържа острите решения и модерните дизайни.Търсите ли отлични зимни гуми, на изгодни цени? Barzgumve.com ви предлага голям избор на интересни оферти , в това число и последните модели за зимния сезон на Firestone.

Стабилен перформанс в екстремни условия, с гуми Firestone от barzgumve.com

Моделите Winterhawk от Firestone предлагат пълна увереност в шофирането при зимни условия. Насладете се на успокояващото каране и разумните цени със Winterhawk 2 EVO и Winterhawk 2V EVO. Последния модел и актуално водещата зимна гума е Winterhawk 3, която е широко известна в авто пресата с балансираните зимни перформанси и отлично управление на заледени и мокри пътища и добър разход на гориво.

За лекотоварни автомобили и ванове, Firestone предлага Vanhawk Winter, дълготрайна и стабилна зимна гума в различни размери.С цел повишаване на товароносимоста модела предлага добро съпротивление на сняг и лед . Нека шофирането бъде още по-удобно със зимните гуми на Firestone от barzgumve.com. Най-добрите цени са при нас и ще ви доставим гумите безплатно ако поръчате най-малко две гуми ,според политиката ни за безплатна доставка!

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

Clients opinions

Customer rating
more