Зимни гуми Evergreen – сигурно пътуване на невероятни цениМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

След като се появява на международния пазар през 2008 година Evergreen навлиза като марка на Jinyu, един от най-значителните китайски производители на гуми . Присъствието на Evergreen на пазара нараства през последните години, главно с признаването че безопасността и качеството са най-важните неща за успех. Марката предлага атрактивни изгодни гуми в различни модели и размери,като разчита на добрата цена и безопасността на клиентите .

Икономичност Зимните гуми са от исключително значение за пазара на гуми в България , защото шофьорите които обръщат внимание на разходите често решават да закупят нови изгодни гуми , отколкото да рискуват с гуми втора употреба. Поради тази причина, Evergreen на пропуска в каталога си добавяне на зимни модели в различни размери подходящи за почти всички превозни средства.

Достъпни и сигурни, зимни гуми Evergreen от barzgumve.com

Моделите Evergreen EW62 и EW66са направени от специални материали и имат дълбока и сложна шарка за да осигурят подходящо изпълнение при ниски температури и снежни пътища.Грапавата конструкция и гъвкавата каучуковата смес осигуряват не само добра функционалност в зимните условия , но и издържливост и намалено съпротивление при търкаляне. Също така ,ефективното отстраняване на вода ,сняг и кал допринася безопасното шофиране при всички условия. Както винаги, barzgumve.com предлага най-атрактивните оферти.Поръчването е лесно и за всички поръчки за две и повече Evergreen зимни гуми доставката в България е безплатна!

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

Clients opinions

Customer rating
more