Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

00359 2 491 71 4600359 2 491 71 46

Evergreen зимни гуми

След като се появява на международния пазар през 2008 година Evergreen навлиза като марка на Jinyu, един от най-значителните китайски производители на гуми . Присъствието на Evergreen на пазара нараства през последните години, главно с признаването че безопасността и качеството са най-важните неща за успех. Марката предлага атрактивни изгодни гуми в различни модели и размери,като разчита на добрата цена и безопасността на клиентите .

Икономичност Зимните гуми са от исключително значение за пазара на гуми в България , защото шофьорите които обръщат внимание на разходите често решават да закупят нови изгодни гуми , отколкото да рискуват с гуми втора употреба. Поради тази причина, Evergreen на пропуска в каталога си добавяне на зимни модели в различни размери подходящи за почти всички превозни средства.

Достъпни и сигурни, зимни гуми Evergreen от barzgumve.com

Моделите Evergreen EW62 и EW66са направени от специални материали и имат дълбока и сложна шарка за да осигурят подходящо изпълнение при ниски температури и снежни пътища.Грапавата конструкция и гъвкавата каучуковата смес осигуряват не само добра функционалност в зимните условия , но и издържливост и намалено съпротивление при търкаляне. Също така ,ефективното отстраняване на вода ,сняг и кал допринася безопасното шофиране при всички условия. Както винаги, barzgumve.com предлага най-атрактивните оферти.Поръчването е лесно и за всички поръчки за две и повече Evergreen зимни гуми доставката в България е безплатна!

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя