Спортен комфорт на шофиране с Dunlop летни гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Спортен комфорт на шофиране с Dunlop летни гуми

С текущите научни изследвания и развитие, производител на гуми Dunlop успява значително да подобри ефективността на летни гуми Dunlop с всяко ново поколение. Последните летни гуми от Dunlop са отбелязани с хармонична обработка на сухи и мокри основания.

Иновативна технология за спортно шофиране

Всички развития Dunlop имат един цел: Перфектна комбинация от безопасността и комфорта при шофиране. Освен това, ниско съпротивление при търкаляне води до намаляване на разхода на гориво и намаляване на емисиите на CO2. Dunlop летни гуми също се оценяват с нисък шум при търкаляне и голяма суспензия. Летни гуми Dunlop имат висок ниво на безопасността, когато става въпрос за риск от аквапланинг и гарантират прецизност при управление.

Особености на спортни летни гуми Dunlop

Dunlop се разчита на TOUCH TECHNOLOGY за всяко развитие. Това дава на шофьора непрекъсната обратна връзка колко летните гуми са в синхронизирани с колата и пътя. Dunlop лени гуми, от гама на спортни продукти са изключително популярни между шофьорите. Например, летна гума SP Sport 01 е перфектна серия на гума за автомобили от среден клас и луксозни автомобили. Особеност на този гума е асиметрична – без посоките – шарка на протектора. Контактната повърхност е разделена на три отделни зони. Dunlop летни гуми също имат допълнително силни странични стени. Този вид на Dunlop летни гуми правят автомобила стабилен при шофиране, специално с добър контрол в завой.

Най-високи оценки за Dunlop летни гуми

Най-влиятелната германска автомобилна асоцияция ADAC предостави най-добрите класове на летни гуми за 2012.г. Тестовете показват че летни гуми от Dunlop имат отлични резултати на сухи и мокри пътища. Низък степен на износване на летните гуми Dunlop правят удоволствие при шофирането дълготрайно. Немското списание “Auto motor und sport" считат летни гуми от Dunlop kato "oсобено препоръчителни“. Списание открива че основното предимство са извънредния силата на завиване, изключителна производителност според рискове на аквапланинг и добро спиране при суха настилка.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

Clients opinions

Customer rating
more