Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Черни оферти за гуми в barzgumve.com!

black_LP_top_banner

Напомпай с мускули возилото си: Оферти за губи за Черен петък и Кибер понеделник, които няма как да пропуснете! 24.11.2023 - 27.11.2023.
Копирайте кода по-долу, за да получите отстъпката

Гумите предлагат "5% сделка"

5% Rabatt

Зимни гуми или всесезонни гуми. Всички марки.

BFRDBG5

img-wheels-marken

Подгответе се за невиждано сцепление! Този Черен петък и Кибер понеделник натискаме педала на газта с безпрецедентни предложения за гуми. Независимо дали обикаляте градските улици, или се впускате в офроуд приключения, ние сме се погрижили за вашите гуми.

Изберете от нашата гама - зимни гуми за студените дни, всесезонни гуми за цялата година, здрави гуми за офроуд и надеждни гуми за малки камиони. Използвайте код BFRDBGCONTI10 за 10% отстъпка от гумите Continental и BFRDBG5 за 5% отстъпка от нашата фантастична гама.

Изберете от нашата премиум селекция - зимни гуми за справяне със студовете, всесезонни гуми за целогодишна надеждност, здрави офроуд гуми и надеждни гуми за лекотоварни автомобили.

Удвоете и спестете повече! Купете две или повече гуми и ние ще ги доставим безплатно до прага на дома ви или до някой от нашите надеждни партньори за поставяне на гуми. Така ви доставяме удобство!"

Е, готови ли сте? Подгответе се за зимата с нашата колекция зимни гуми.

Преминавайте през сезоните с увереност. Разгледайте нашите всесезонни гуми.

Бъдете в течение на случващото се! Абонирайте се за нашия бюлетин и никога не пропускайте изгодно предложение.

"Тези оферти няма да са вечни, както и запасите. Вземете перфектния комплект гуми сега и се уверете, че автомобилът ви е готов за всяко пътуване. Купи сега, благодари си по-късно!"