Безопасност на пътя, с Apollo зимни гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Рангирани като 17 производител на гуми в света , Apollo Tyres Ltd обяви намерението за подобряване на вече съществуващите изключителни перформанси,компанията се стреми да заеме 10 позиция до 2016 година. Твърдейки че сигурноста на клиентите е на първо място, Apollo е станал значителен и активен член на инициатива '˜Безопасност на гумите'™ - посветена на порастващите опасения от дефектните и втора употреба гуми.

Сигурността е, разбира се , най-важното качество на зимните гуми.Зимните условия са предизвикателствоза шофьорите и ползване на гуми които не са предназначени за зимата са причина за много злополуки.. Apollo зимни гуми са безкомпромисни когато говорим за сигурност . Смесата и дизайна са внимателно подбрани за да осигурят добро изпълнение,икономичност смесвайки химията и физиката в модерен и добре моделиран пакет.

Влезте в barzgumve.com и направете покупка за някоя оферта от Apollo ,като Apollo Acelere Winter, маркирана като '˜Препоръка'™ от различни европейски магазини. Този модел се показва много добре на всички тестове,специално взимайки в предвид силната конкуренция при премиум моделите '“ най-важното което е че добре се показва при спирането на снежните настилки.

barzgumve.com ви предлага Apollo зимни гуми на изгодни цени. С нас онлайн покупката ви става комфортна и печеливша; предлагаме ви и безплатна доставкав България за всички направени покупки за две и повече гуми и достъп до мрежата на монтажните ни партньори.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

Clients opinions

Customer rating
more