Achilles летни гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Създаден през 1991, Achilles ,производител от Индонезия, продава дълготрайни и стилни летни гуми навсякъде по света. Целта на този производител е привличане на клиенти, предлагайки им добро ниво на сцепление ,контрол и комфорт при шофиране, заедно с приемливи цени. До сега стратегията е успешна за самата компания и Achilles осигурява стабилна позиция на конкурентния пазар на гуми .

Профила Achilles ATR Sport ползва приятелската екологична Eco-Safe технология за да осигури безопасно шофиране на мокра настилка,докато от друга страна намалява сцеплението за да подобри комфорта и спестяването на гориво. Стоманения протектор е моделиран по начин ефективен за дълготрайността, а грайфера се стреми към спортните изисквания. Това също влияе бюджетните шофьори.Общо взето, Achilles предлагат летни гуми на изненадващо добра цена.

Другия акцент на Achilles е Achilles ATR-K ECONOMIST. Множество ръбове и допълнителни ламели за по – стегнато сцепление , оптимизирано спиране, и добър контрол на автомобила за всекидневно шофиране. Широки и дълги канали помагат на исхвърлянето на водата и превентивно действат против хидропланинга.С оглед цена , предложението на Achilles ATR-K ECONOMIST е изключително в тази категория.

Забавлявайте се през дългите и слънчеви дни и купувайте онлайн barzgumve.com качествени продукти на изгодни цени .Изберете летни гуми от широката гама, и възползвайте се от бързата ни доставка и ниските цени.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

Clients opinions

Customer rating
more