Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Приносът ни към по-голяма устойчивост

Устойчива продуктова гама

В нашата продуктова гама ще откриете устойчиви и спестяващи средства гуми.

Нашият сертификат за устойчивост

Устойчивите продукти печелят награда при нас.

Нашето ноу-хау - в помощ на вас

Даваме ценни съвети: Какво можете да направите за себе си като шофьор?

Устойчивостта започва с покупката на гуми, продължава с ежедневното шофиране и завършва с професионалното изхвърляне на използвани гуми. Ние от barzgumve.com - най-големият онлайн търговец на гуми в Европа - предлагаме препоръки по тази важна тема, даваме съвети как да откриете подходящите гуми и представяме информация за иновативните продукти и идеи, които планират производителите на гуми. Само заедно можем да постигнем целта - по-голяма устойчивост,

Предлагаме ви бързо търсене на по-устойчиви гуми

С помощта на нашите филтри за търсене можете бързо и лесно да откриете гуми, които са например икономични или щадящи ресурсите.

Етикетът на ЕС - важна част от избора ви на гума

Когато избирате гума, обърнете внимание на показателите от етикетите на ЕС. Те ви дават добра представа за това дали дадена гума е икономична.

Нашите партньори за монтаж - ефективна доставка и изхвърляне на излезли от употреба гуми

При покупка използвайте опцията за монтиране на гумите в някой от нашите партньорски сервизи. По този начин вашите употребявани гуми също ще бъдат изхвърлени правилно.

Регенерирани гуми - устойчиви и изключително щадящи ресурсите

Що се отнася до качеството и безопасността, регенерираните гуми определено могат да се конкурират с чисто новите гуми. Доказателство за това е, че получавате двугодишна гаранция от производителя на регенерираните гуми - точно както при новите гуми.

Повече детайли

Гуми за електрически автомобили - трябва да са подходящи!

Електрическите автомобили стават все по-популярни. И електрическите, и хибридните автомобили обаче изискват специални гуми.

Повече детайли